cantucci // biscotti

”chorizo-carbonara”

det her er virkelig en stærk fætter! jeg bruger altid mange krydderier i min madlavning, men i aften er en total udtagelse. jeg har højst tilsat en smule salt til mit pastakogevand. den chorizo jeg fik fat i, den havde nemlig smæk på smagen! der er meget fedt i pølsen, så det hjælper den gode smag godt på vej. jeg steger pølsen i eget fedt på en varm pande, inden jeg vender den sammen med de øvrige ingredienser. jeg steger den en smule hårdt, så den får en lækker og sprød skorpe. overskydende stegefedt kasserer jeg.

PASTA CHORIZO CARBONARA FOR TO:

du skal bruge:
2 æggeblommer
1 dl fløde
ca. 150 g chorizo
1 portion pasta for to. køb eller lav selv:
hjemmelavet frisk pasta
hjemmelavet frisk pasta 2
fuldkornspasta

hvis du laver din egen pasta, så start med det, kog det ikke endnu – men tænd gerne for kogevandet, så det kan stå klar. fjern skindet fra pølsen og skær den i tynde skiver. steg dem sprøde i eget fedt i ca. 5 minutter. bland æggeblommer og fløde sammen. kog din hjemmelavede pasta i rigeligt vand i 2 minutter, eller følg anvisningen på pakken. hæld kogevandet fra og kom pastaen tilbage i gryden. tilsæt æggeblandingen og rør det rundt. kom pølsen i og server retten. jeg spiste små røde tomater til.

IMG_3061 IMG_3067 IMG_3062

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

cantucci // biscotti