grønsagsbøffer

Pastafad med porre og skinke

denne opskrift er sådan lidt et mystisk påfund, men jeg synes selv, at det er lykkedes ret godt! det er helt sikkert en ret, som jeg snart vil lave igen.
jeg havde købt mig et kæmpe net fyldt med store porre forleden dag, og så gik jeg ellers i gang med at eksperimentere. siden da er det også blevet til en kæmpe portion kartoffel-porresuppe. det er som sagt første gang jeg laver denne ret, så jeg måtte prøve mig lidt frem og justere her og der undervejs. målene nedenfor er derfor en guideline, hvor du selv kan finjustere, så du bliver tilfreds med resultatet :-)

1 stort ovnfast fad:
200 g ost, reven
200 g grov pasta
200g  skinketern (jeg brugte blot sådan en ”skinke pizza-topping”)
400 g porre, renset og skåret i ringe
3 æg
5 dl sødmælk (måske mere)
1 spsk salt
peber

tænd ovnen på 200 grader. kog pastaen som anvist på pakken. pisk æg, mælk, salt og peber sammen. rør derefter osten i. fordel pasta, porreringe og skinke i fadet og hæld æggeblandingen over. bag retten midt i ovnen i ca. 25 minutter. hvis retten ”koger tør” undervejs, så spæd til med lidt mere mælk, og rør evt. i retten efter 15 minutter i ovnen.
 photo IMG_7949_zps40abd17a.jpg
 photo IMG_7951_zps084ae4ea.jpg
 photo IMG_7938_zps5633b530.jpg
 photo IMG_7936_zps4245ed5a.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

grønsagsbøffer