chokoladeboller

Tunsalat

så blev det hverdag og studietid igen, og dermed følger madpakketid. jeg er startet ud med en ny tolkning at ”tunmoussen”, som denne gang er blevet til en farverig tunsalat. jeg synes tunsalaten kræver brød til, om enten det er rugbrød eller hvedebrød. hvis du er lidt en mere naturel udgave, så kan du finde min fedtfattige tunmousse her – som i øvrigt også er et forsøg værd.

1 dl yoghurt naturel
1 blad husblas
150 g tun (jeg burgte tund i vand fra dåse)
1/2 æble
1/2 løg
1/2 dl majs
1 peberfrugt
1 spsk kapers
salt og peber

læg husblas i blød i koldt vand i ti min. lav et vandbad og smelt husblas derover (vrid ikke husblasset for vand). når det er smeltet tages skålen af vandbadet. bland lidt yoghurt i for at køle den af og bland derefter resten af yoghurten i. skær æble, løg og peberfrugt i små tern og bland dem med majs og tun. bland yoghurten med det øvrige ingredienser og smag til med salt og peber. lad tunsalaten stå tildækket på køl i et par timer.
 photo IMG_8334_zps4767d6da.jpg
 photo IMG_8332_zps2abc6c39.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

chokoladeboller