swiss meringue

lækkert vejr udenfor = koldskål

det lææækre vejr vi har udenfor for tiden, det kalder bare på koldskål! i weekenden lavede jeg en lille portion. jeg kan sagtens li den koldskål man kan købe ved købmanden, men det er lidt sjovere at lave den selv :-)
jeg synes det er lækkert at blande sødmælk, kærnemælk og yoghurt, (en past. æggeblomme hvis man har) lidt sukker, vanillekorn, citronsaft – mængden af yoghurt må gerne være lidt større, end de to slags mælk, så koldskålen stadig har en lidt tyktflydende konsistens. i weekenden brugte jeg yoghurt naturel, men har man en med skovbær, eller anden frugt, så er det også lækkert, at give koldskålen et lille twist. men prøv dig frem med mængderne af mejeriprodukterne, og giv koldskålen den konsistens, som du synes bedst om :-)
som topping vendte jeg lidt bananskiver i kokosmel og havregryn og stegte det gyldent og sprødt i lidt smør. så bliver det ikke ret meget mere sommmerligt, efter min mening!
foto 3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

swiss meringue