Kylling i stegeso

Late night banana bread

foto 5

Nammenam her er lidt til en sød tand……

Inspirationen til dette bananbrød kommer fra bogen ”opskrifter for livet”. Jeg har ændret og justeret lidt her og der, så nedenstående ingrediensliste er hvad jeg kom frem til  – og det fungerer rigtig godt :-)
Du kan gøre brødet lidt mere spændende, ved for eksempel at tilsætte lidt hakkede nødder, chokolade eller kokosflager.

400 g banan  – mosede
100 g blødt smør eller margarine
1 dl græsk yoghurt eller andet surmælksprodukt
170 g brun farin
2 æg
2 tsk kanel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
300 g hvedemel
3 spsk mælk

Tænd ovnen på 180 grader. Pisk smør og farin cremet på en køkkenmaskine eller med en håndmixer. Tilsæt bananmos, yoghurt, æg, mælk og kanel. Si mel, bagepulver og natron og bland det godt sammen, inden det til sidst røres i dejen. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform eller lignende og bag i en time :-)
Brødet er LÆKKERT, når det endnu er lunt, men også afkølet med smør på. Det er meget svampet og kan holde sig friskt i adskillige dage. Brødet skal køle helt af, inden det lægges i en pose eller lignende.

Bon appetit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kylling i stegeso