orientalsk inspireret perlerug
selv om der er lidt stilstand på bloggen disse tider, så får jeg stadig noget at spise! :-)
her til aften blev det til denne portion orientalsk inspireret perlerug, som jeg vil dele med jer. der er smæk på smagen og mætheden, det garanterer jeg! perlerne skal koge i 30 minutter, så du kan med fordel tilberede kød til retten i mellemtiden. vi fik bbq-marinede skinketern dertil. det var ganske fint!
perlerug for to:
70 g perlerug
2 dl vand
1/2 bouillonterning
1 lille løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
1 spsk karry
1 spsk knust spidskommen
salt og peber
olie
varm olie i en gryde og svits løg, hvidløg, karry og spidskommen deri. rør i et par minutter. tilsæt perler, bouillon og vand. lad perlerne koge under låg i 30 minutter og server!
**hvis jeg havde haft et forårsløg eller to, så ville jeg have snittet dem fint og kommet på toppen inden servering!
Ingen kommentarer endnu