chili-krydret banankage

orientalsk inspireret perlerug

IMG_8719selv om der er lidt stilstand på bloggen disse tider, så får jeg stadig noget at spise! :-)
her til aften blev det til denne portion orientalsk inspireret perlerug, som jeg vil dele med jer. der er smæk på smagen og mætheden, det garanterer jeg! perlerne skal koge i 30 minutter, så du kan med fordel tilberede kød til retten i mellemtiden. vi fik bbq-marinede skinketern dertil. det var ganske fint!

perlerug for to:
70 g perlerug
2 dl vand
1/2 bouillonterning
1 lille løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
1 spsk karry
1 spsk knust spidskommen
salt og peber
olie

varm olie i en gryde og svits løg, hvidløg, karry og spidskommen deri. rør i et par minutter. tilsæt perler, bouillon og vand. lad perlerne koge under låg i 30 minutter og server!
**hvis jeg havde haft et forårsløg eller to, så ville jeg have snittet dem fint og kommet på toppen inden servering!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

chili-krydret banankage