laksesteaks og flødestuvet spinat

bulgursalat

bulgursalat. simpelt og nemt!

2 dl bulgur
4 dl bouillon
1 løg, hakket
i fed hvidløg
olie
salt og peber
1 bundt persille

svits løg og hvidløg olie. skyl bulgur og kom dem ned til løg og hæld bouillon på. kog i 20 minutter. køl lidt af. bland med hakket persille og smag til med salt og peber.

2013-03-03 19.10.34

bulgur er knækkede hvedekerner. de små korn er, sammenlignet med for eksempel ris, mere mættende på grund af et højt kostfiber- og proteinindhold. efter kogning kan kornene både bruges varme og kolde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

laksesteaks og flødestuvet spinat