snickersis

grotesk kage! (eller bare sandkage)

jeg indrømmer, at denne kage endte med at blive lidt grotesk! fyldte chokolader, vanillekagedej og chokolademousse på én gang :-)
men hvad pokker! det er jo sjovt, når der sker lidt anderledes ting i køkkenet. og eftersom, at jeg ikke er meget for at genbruge opskrifter (med mindre de er hammer gode!), så er jeg jo nødt til at forny mig på en tosset måde engang imellem. hvis du undlader at proppe fyldte chokolader og chokolademousse på kagen, så har du en ganske almindelig sandkage.

125 g smør, koldt
200 g sukker
2 æg
200 hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
1 knisspids salt
3 dl sødmælk
15 fyldte chokolader (jeg brugte nogle blandede fyldte chokolader fra Toms chokolade)

1 portion chokolademousse (de opskriften her)

tænd ovnen på 175 grader. rør smør og sukker sammen til konsistensen bliver grynet og smuldret. rør et æg i ad gangen. i en anden skål sigt mel sammen med bagepulver, salt og vanillesukker og bland det i æggeblandingen sammen med mælken. halver dine fyldte chokolader og rør dem i dejen. smør en 20 cm springform (eller en alm. str. rugbrødform)  eller beklæd den med bagepapir. hæld dejen i formen og bag kagen midt i ovnen i ca. 45 min.  min fik 5o minutter, og det synes jeg var lige i overkanten. afkøl kagen og sprøjt chokolademousse på toppen eller halver kagen og læg mousse midt i.
 photo IMG_7892_zps7aa758b6.jpg
 photo IMG_7889_zpsaa27657b.jpg
 photo IMG_7883_zpsfcff0b6d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

snickersis