pølsehorn med sesam og oregano
hvis du for eksempel skal ud og flyve i løbet af sommeren, og ikke synes, at maden på flyet er særlig meget ved (ligesom mig!!), så synes jeg det er oplagt, at bage en portion pølsehorn, og have sådan nogle med i din gode hjemmelavede ferie-madpakke. det er hurtigt og enkelt, og så smager det så meget bedre :-)
– og de er også gode til skovturen og stranden!
ca. 14-16 pølsehorn:
50 g gær
5 dl lunken vand
1 tsk sukker
1 tsk salt
50 g blødt smør
1 æg
1 dl femkorns blanding
1 dl havregryn
ca. 2 dl durummel
ca. 4 dl hvedemel (måske mere)
14-16 pølser
1 sammenpisket æg til pensling
sesamfrø
oregano
opløs gæren i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. ælt dejen godt igennem, og har du en køkkenmaskine, så kør dejen derpå i 10 min. lad dejen hæve lunt en time. del dejen i 14-16 stykker og rul dem til lange pølser. sno dejen om pølsen, ligesom til et snobrød. pensl med æg og drys med sesamfrø og oregano (hvis man vil have det på :-)) lad pølsehornene efterhæve en halv time. varm ovnen til 225 grader og bag pølsehornene i 20-25 min.
Ingen kommentarer endnu