fødselsdagslagkage

knækbrød med mange kerner

IMG_5783IMG_5786
IMG_5791IMG_5793

puha sikke for en regnfuld weekend… hm jeg synes ikke jeg kan foretage mig ret meget andet, end at hygge indenfor i tørvejr, i køkkenet :-) te og lune knækbrød, så er jeg godt kørende!

du skal bruge (ca. til to bageplader):

200 g. mel
1 dl olie
Ca. 2 dl. vand
50 g. havergryn
50 g. hørfrø
50 g. græskarkerner
50 g. solsikkekerner
50 g. sesamfrø
2 spsk. blå birkes
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
1½ tsk. salt

forvarm ovnen til 200 grader. bland alle ingredienserne sammen. del dejen i to lige store portioner. rul dejen tyndt ud på bagepapir (jeg rullede dejen ud mellem to stykker bagepapir – for at undgå, at dejen klistrer til kagerullen) og skær knækbrødene ud i den form og størrelse du ønsker. bag knækbrødene i 25 min. til de er lækre og gyldne. gør det sammen med den sidste klump dej :-)
IMG_5794

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

fødselsdagslagkage