knækbrød med mange kerner
puha sikke for en regnfuld weekend… hm jeg synes ikke jeg kan foretage mig ret meget andet, end at hygge indenfor i tørvejr, i køkkenet :-) te og lune knækbrød, så er jeg godt kørende!
du skal bruge (ca. til to bageplader):
200 g. mel
1 dl olie
Ca. 2 dl. vand
50 g. havergryn
50 g. hørfrø
50 g. græskarkerner
50 g. solsikkekerner
50 g. sesamfrø
2 spsk. blå birkes
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
1½ tsk. salt
forvarm ovnen til 200 grader. bland alle ingredienserne sammen. del dejen i to lige store portioner. rul dejen tyndt ud på bagepapir (jeg rullede dejen ud mellem to stykker bagepapir – for at undgå, at dejen klistrer til kagerullen) og skær knækbrødene ud i den form og størrelse du ønsker. bag knækbrødene i 25 min. til de er lækre og gyldne. gør det sammen med den sidste klump dej :-)
Ingen kommentarer endnu