sommerlig roulade med lemon curd

hjemmelavede påskeæg

Påskeharer, påskeskæg,
påskeliljer, påskeæg.
Når nu disse dage kommer,
er der ikke længe til
vores lunefulde sommer
med dens lattermilde spil.
Først skal vi dog fejre vår;
læge vinterens kolde sår.
Vi går løs på disse dage,
glemmer vintermørkets plage

nu er det snart påske. og påske er = påskeæg!!! selv om jeg er fyldt 20 år, så håber jeg virkelig (med streg under virkelig), at min søde mormor igen i år vil fylde mit – efterhånden gamle – pappåskeæg med slik. et pappåskeæg, som jeg år efter år returnerer til hende, når indholdet på mystisk vis er pisk væk, når påsken er omme! :-)

men i tilfælde af, at min mormor synes, at jeg er blevet aaaalt for stor til påskeslik og chokolade, så har jeg på forhånd taget sagen i egen hånd. jeg har trillet nogle små påskeæg af marcipan og dyppet dem i smeltet chokolade og drysset med lidt krymmel.

det er der jo ingen ben i, tænker du så. og det er har du fuldstændig ret i. og dog. for at rulle marcipanen, så det ligner et æg, det var jeg tilsyneladende ikke spor god til. jeg synes faktisk, at det ligner nogle marcipanklumper med overtræk mere, end det ligner lækre påskeæg :-) ups…. men til trods for det, så er det super super hurtigt at lave, og samtidig en sød lille ”gave” at have med, når påskefrokosterne snart melder sig.

2013-03-15 21.19.252013-03-15 21.23.422013-03-15 21.23.23

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

sommerlig roulade med lemon curd