bulgursalat

brownie med pebermyntefyld

SÅ er jeg i gang igen! de sidste dage har min tid og fantasi været rimelig meget i bund, så der har måltiderne og madlavningen været i den mere ”kedelige ende”. sagt med andre ord, så har jeg ikke lavet en dyt, som har været værd at dele med jer – men det håber jeg, at jeg laver om på nu, med denne lækre brownie med pebermyntechokolade :-)

2013-03-07 19.45.47

jeg fik 9 små brownies ud af denne portion:

100 g chokolade (jeg brugte 70 g pebermyntechokolade (f.eks. after eight) og 30 g god mørk chokolade, jeg brugte en 80%. hvis man ikke ønsker smag af pebermynte, så bruger man bare 100 g mørk chokolade)
75 g smør
160 g sukker
75 g hvedemel
1 æg

tænd oven på 180 grader.
jeg smeltede de to slags chokolade over vandbad sammen med smøren. derefter rørte jeg den varme blanding sammen med sukkeret i min røremaskine. så tilsatte jeg mel og til sidst ægget. da blandingen var ensartet, hældte jeg den i en smurt form (ca. 17×17). jeg bagte kagen i 30-35 min, indtil overfladen var lettere ”krakeleret”. jeg havde noget chokolade med pebermyntefyld tilbage, så jeg lagde 6 stykker på den varme kage, som fik lov at smelte :-)

2013-03-07 17.51.242013-03-07 17.34.29

2013-03-07 17.46.512013-03-07 18.36.44

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

bulgursalat