pulled chicken
trænger din sandwich til et nyt look? så fyld den med pulled chicken. det er super nemt at lave, og den marinade, som kødet tilberedes i, den kan du lave som du har lyst til. denne jeg har brugt, det er en bbq-inspireret marinade. jeg synes den passer godt hertil, men måske du foretrækker en anden.
3 store kyllingebryster
marinade:
1 dl olie
1 dl ketchup
2 spsk soya
1 fed hvidløg, presset
1 tsk løgpulver
2 spsk brun farin
*chili
tænd ovnen på 120 grader.
bland alle ingredienser og tilsæt chili, hvis du vil have en stærk marinade.
kom kyllingebrysterne i et ildfast fad og bland dem med marinaden. du kan med fordel lade herligheden trække på køl natten over, eller blot et par timer.
læg staniol over fadet og sæt fadet i ovnen i tre timer.
pluk kødet fra hinanden med to gafler.
herhjemme blev kødet serveret i lækkert hjemmebagt brød smurt med tzatziki. derudover blev brødene fyldt med agurk, tomat, peberfrugt, mozarellaost og seranoskinke (det der med kød på kød, det er slet ikke dumt! prøv det)
Ingen kommentarer endnu