strawberry cheesecake icecream

yoghurtis med vanille

jeg er gået is-amok denne sommer – og min wilfa (ismaskinen) gør stadig et fantastisk stykke arbejde. for ganske nylig har jeg forsøgt mig med yoghurtis, som et lidt sundere alternativ til mine mange flødeis. yoghurtisen får stadig en cremet konsistens og en rar syrlighed, som flødeisen ikke har. indtil videre er jeg mest glad for en ”naturel” yoghurtis, fordi vi herhjemme overdynger den med chokolade og frisk frugt! men ligesom med alt andet, så handler det om at slippe fantasien løs, og tilsætte lige præcis hvad du mest har lyst til – brug denne opskrift som en basis-yoghurtis.

3-4 portioner:
2 1/2 dl sødmælk
2 1/2 dl græsk yoghurt 10% (jeg har ikke gode erfaringer med en fedtfattig variant)
100 g rørsukker (jeg spædede dog til med lidt muscovadosukker, fordi jeg løb tør!)
1 vanillestang

rør ingredienserne sammen og kør massen på ismaskine. hvis du ikke har en sådan, så kom massen i en lufttæt beholder i fryseren, og rør den grundigt igennem hver 30. minut – gerne med en håndmixer indtil den får en passende konsistens.

IMG_7446

IMG_7451

IMG_7454

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

strawberry cheesecake icecream