fuldkornsspeltboller bagt med surdej

sommerkål

sommer og spidskål passer så godt sammen. jeg har lavet spidskål en del gange i løbet af sommeren, og der skal nok nå at komme flere!
det er lynhurtigt tilbehør til frokosten eller middagen, og så smager det godt, det er sundt sundt sundt og det har en skøn grøn farve. en anden god ting er, at kålsmagen ikke er så streng, som nogle synes om andre kåltyper.

jeg tager de yderste blade af spidskålet og smider dem væk. deler kålet i fire-seks ”både”. jeg lader stokken sidde på, for den hjælper med at holde bladene sammen, men jeg skærer den væk bagefter, for den smager ikke så godt som resten af kålet. kog kålet i saltet vand i to min. lad kålet dryppe af inden servering, og smid en smørklat, salt og peber på :-)

når det er sagt, så skal det også siges, at spidskål kan tilberedes på utallige måder, mange flere meget mere spændende end denne – men ikke hurtigere. uanset hvad, så er det altså en god lille sag!

IMG_5844IMG_5875

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

fuldkornsspeltboller bagt med surdej