langtidshævede boller

stjerneskud i sæby

foto 1foto 2
jeg er taget et smut til sæby for at besøge mine forældre (og lidt for at hente noget fiskegrej, så mig og E kan komme på fisketur i weekenden hihi:-))… men vi har lige hygget og smovset et lækkert stjerneskud i solskin. vi fik en stegt og en dampet fiskefilet i en stor butterdejsskal (man kan også bruge franskbrød). dertil lidt salat, hvide asparges, tomat, agurk, citron og dressing (og kaviar hører sig faktisk også til).

rød dressing, til tre stjerneskud:
2 spsk creme fraiche
1 tsk paprika
1 spsk ketchup
1/2 tsk salt
1 tsk sukker
LIDT citronsaft
rør ingredienserne sammen og smag til, juster evt. sukker/salt

de stegte fisk blev paneret i æg og rasp, og den dampede fisk blev dampet et par minutter i en smule vand og citronsaft (hvis man har en slat hvidvin, så er det også fint at dampe fisken deri)
da vi, efter at have spist lidt, kom i tanke om, at vi havde glemt rejerne!
de kom på her :-)
foto 3så jeg vil bare sige, at i endelig IKKE må snyde jer selv for mange stjerneskud hen over sommeren :-) det her er mit første i år, på terrassen, i solskin, åh det er godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

langtidshævede boller