havrecookies med kanel

varme hvidløgsflutes

jeg vil nødig undvære brød. jeg vil nødig undvære smør. og egentlig vil jeg også være træt af at undvære hvidløg…. så godt, at jeg ikke har grund til at undvære nogle af delene :-)
her er de alle tre fint kombineret, og klar til at ligge på tallerknen sammen med grillmaden. NAM!

til tre hvidløgsflutes:
3 dl lunken vand
25 g gær
3 dl hvedemel
2 dl durummel/pizzamel
1 tsk salt
1 spsk olie (måske lidt mere)

rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. hvis du har en røremaskine, så kør dejen med dejkrog i 10 min. det gør dejen blød og smidig. lad dejen hæve tildækket en time og form derefter 3 flutes. lad dem efterhæve tildækket i en halv til en hel time. bag flutesene i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min.
da mine flutes var kølet af smule af, skar jeg riller i, og lagde en god glat hvidløgssmør i hver (kærgården rørt med et presset fed hvidløg). man kunne også have lavet en anden smør. for eksempel med persille eller chili :-)
jeg kan lige tilføje, at de to billeder nedenfor er FØR brødene blev bagt, og jeg glemte at tage et billede af dem færdigbagt….
IMG_5633IMG_5636

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

havrecookies med kanel