ovnbagt laks med asparges
skal aftensmaden klares på nul-komma-fem i aften? så kig med her!
denne ret er super simpel, velsmagende og kræver kun få ingredienser.
jeg blev fristet hos fiskemanden forleden dag – ja, det kan man nemt blive.
der holder en fiskebil hvor jeg bor hver fredag, derfor er det oplagt, at fredag er fiskedag.
opskriften jeg vil dele med jer nedenfor er med laks, men det kan ligeså vel være torsk eller anden fisk, du har lyst til :-)
jeg har brugt asparges i retten, men er du for eksempel mere til grønne bønner, så vil det fingere ligeså godt.
mad for 2:
2 laksesteaks, ca. 150 g hver
16 grønne asparges
1/2 citron, i skiver
olivenolie
salt
peber
forvarm ovnen til 200 grader.
fjern skindet fra begge laksesteaks. skyl aspargsene og knæk bunden af dem alle.
tag to stykker staniol (den matte side skal vende op ad) og pensl lidt olie på begge stykker.
læg 8 asparges på hvert stykke og kom laksen derpå. læg et par skiver citron og krydr med salt og peber.
luk staniolen omkring laks og asparges, så damoen bliver inde i pakken.
bages midt i ovnen i ca. 17 minutter.
Ingen kommentarer endnu