hveder

ovnbagt laks med asparges

skal aftensmaden klares på nul-komma-fem i aften? så kig med her!

denne ret er super simpel, velsmagende og kræver kun få ingredienser.
jeg blev fristet hos fiskemanden forleden dag – ja, det kan man nemt blive.
der holder en fiskebil hvor jeg bor hver fredag, derfor er det oplagt, at fredag er fiskedag.
opskriften jeg vil dele med jer nedenfor er med laks, men det kan ligeså vel være torsk eller anden fisk, du har lyst til :-)

jeg har brugt asparges i retten, men er du for eksempel mere til grønne bønner, så vil det fingere ligeså godt.

 

mad for 2:
2 laksesteaks, ca. 150 g hver
16 grønne asparges
1/2 citron, i skiver
olivenolie
salt
peber

forvarm ovnen til 200 grader.
fjern skindet fra begge laksesteaks. skyl aspargsene og knæk bunden af dem alle.
tag to stykker staniol (den matte side skal vende op ad) og pensl lidt olie på begge stykker.
læg 8 asparges på hvert stykke og kom laksen derpå. læg et par skiver citron og krydr med salt og peber.
luk staniolen omkring laks og asparges, så damoen bliver inde i pakken.
bages midt i ovnen i ca. 17 minutter.
IMG_9830 IMG_9831 IMG_9832

IMG_9836

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

hveder