citronkage med blå birkes

greenie 1

IMG_9783 IMG_9786 IMG_9789 IMG_9787

 

sådan her har min morgenmad set ud nogle gange, ikke mange, men nogle gange efterhåndende.
jeg har forsøgt mig med denne – sundere morgenmad, end hvad jeg plejer – da jeg helst vil spise nutellaboller med peanutbutter og banan, og det er ikke nødvendigt hver dag, har jeg efterhånden indset :-)

jeg har indtil nu forbundet mit morgenmåltid med et mere sødt måltid, end et salt. men jeg er begyndt at tænke i lidt andre baner og min cheasy vanilleyoghurt og müsli går lidt i glemmebogen for en tid.

derfor vil jeg dele lidt forskellige ”greenies” med jer den næste tid. en greenie er egentlig en smoothie lavet af grønsager i stedet for frugt.
dog har jeg ikke helt undladt frugten, hvilket du vil se i opskriften nedenfor.
denne er min første greenie, som jo kan formes som man har lyst til til, og jeg forestiller mig også, at jeg kommer til at eksperimentere med en masse forskellige smage.

jeg har købt froste grønsager. de er super nemme at arbejde med, og så er de stadig fyldte med vitaminer, ligesom de friske grønsager er. og så er det mest lækkert, at greenien er iskold. jeg har blandt andet brugt spinat og grønkål, som er frossen i små kugler.
i forhold til frossen banan, så har jeg skåret bananstykkerne ud i samme størrelse som spinatkuglerne).

du skal bruge:
50 g broccoli, frossen
30 g spinat, frossen (2 kugler)
30 g grønkål, frossen (2 kugler)
30 g banan, frossen (2 kugler)
1 kiwi
1 1/2 dl kokosmælk
vanillepulver

blend alle ingredienserne grundigt sammen. hvis du synes din greenie er for tyk, så tilsæt mere kokosmælk.
nyd den straks med granola eller anden topping.
jeg har tidligere delt denne opskrift på hjemmelavet honningristet müsli, den kunne være lækker som topping. eller denne, som er uden sukker eller honning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

citronkage med blå birkes