cheesecake med friske hindbær

tortilla de patata // kartoffelomelet

jeg har ryddet godt og grundigt op i mine mange kogebøger. en masse er afleveret i genbrugsforretning og andre er kommet frem i lyset oppe i lejligheden. blandt andet fik jeg bladret igennem nogle spanske kogebøger og fik lyst til at lave en kendt tapasret, ”tortilla de patata”. det er en omelet med kartofler og løg, og er perfekt som en lille ret af mange eller som en frokost med lidt rugbrød til.
jeg har brugt en pande 18 cm i diameter.

du skal bruge:
200 g kogte kartofler, afkølede og i skiver
1 løg, hakket
olivenolie
4 æg
salt og peber

varm olie på en pande. steg løgene bløde derpå sammen med kartoffelskiverne. efter ca. fem minutter pisk æggene sammen med salt og peber og hæld det over kartoflerne. rod lidt rundt deri og lad så retten stege på lav blus i ca. 8 minutter. løsn omeletten rundt i kanten af panden og vend den rundt og bag den på den anden side i endnu et par minutter.
IMG_9508 IMG_9510 IMG_9511

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

cheesecake med friske hindbær