”brownie” af dulcey
er du en chokoladegris? så burde du give dig i kast med denne dulcey-brownie. specielt hvis du ikke kender dulcey i forvejen! det er en af mine absolutte yndlingschokolader, og er en blanding mellem en hvid- og mælkechokolade. kakaoprocenten er nede på 32%, hvilket resulterer i en lækker nougatbrun farve. jeg har efterhånden bagt mange forskellige slags brownies, og mulighederne er mange, især hvis du bruger chokoladen fra valrhona.
andre brownies:
blondie
milkie
brownie
dulcey-brownie:
200 g smør
250 g dulcey (chokolade fra valrhona)
3 æg
175 g sukker
150 g mel
1 knivspids salt
50 g hasselnødder, hakket
forvarm ovnen til 180 grader. hak dulcey-chokoladen groft. gem 50 g og smelt resten over vandbad. en en røremaskine piskes æg og sukker sammen. smelt smøret. kom den smeltede chokolade og smører i røremaskinen, til sukker og æg. tilsæt salt og mel og rør dejen ensartet. tilsæt hakkede hasselnødder og resten af den hakkede dulcey. beklæd et ildfast fad(ca. 22*22 cm) med bagepapir og hæld dejen deri. bag kagen midt i oven i ca. 30 minutter. lad kagen køle af.
Ingen kommentarer endnu