jordbær-rabarberis

oliventapenade

så blev det tid til en lille sommersnack, måske en forret eller som del i en tapastallerken. denne oliventapenade har jeg lavet kun på sorte oliven, men du kan sagtens bruge forskellige slags. der er for alvor smæk på smagen, og det er lækkert! server tapenaden på lækre stenovnsbagte brødskiver.

100 g sorte oliven, uden sten
1 spsk løg, helt finthakket
2 fed hvidløg
6 ovnbagte cherrytomater eller soltørrede tomater
frisk basilikum, en håndfuld
salt og peber
1/2 dl olie, ca.

blend alle ingredienserne sammen. påbevar tapenaden på køl i en lufttæt beholder. den holder sig frisk i et par dage.

IMG_3516

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

jordbær-rabarberis