Bønnesalat med rødvinsvinaigrette

”smashed potatoes”

kartofler indgår ofte på aftensmadsbordet hjemme hos os på én eller anden måde. men en kogt kartoffel, det gider jeg ikke. i hvert fald ikke i vinterhalvåret!
for ganske nylig prøvede jeg noget nyt med kartoflen, og det er jeg ret vild med!
kartoffel med ost.
det her er ikke dansk og det lyder altså bare bedst, når amerikanerne siger det ”smashed potatoes”, synes du ikke også?

inngrediensliste:
kartofler
salt og peber
parmesanost
dit yndlingskrydderi
evt. creme fraiche

tænd oven på 200 grader. kog kartoflerne i saltet vand 20-30 min. læg dem på en bageplade og giv dem et tryk med bagsiden af en træske eller lign. drys med parmesanost og dit yndlingskrydder og giv dem 10-15 min i ovnen til de er sprøde og osten er smeltet.
til servering kom evt. en klat creme fariche i hver kartoffel.
 photo IMG_7124_zps4e0b77a8.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bønnesalat med rødvinsvinaigrette