risengrød

bananasplit

bananasplit

jeg har givet mig i kast med en klassiker på dessert-menukortet, nemlig bananasplitten. der er et utal af måder, hvorpå denne dessert kan laves. jeg grillede mine bananer på en meget varm grillpande – ca. fem minutter på hver side. bananskrællen skal blive helt mørk, faktisk sort i farven, og bananen skal blive blød. så kan den skæres igennem og let spises med en ske. den lune banen passer skønt sammen med den kolde is. jeg brugte en ganske almindelig flødeis, men hældte gode mængder karamel på (du bestemmer selv, om karamellen skal være lun eller kold) og dryssede med kakaonibs.

karamellen lavede jeg af kondenseret mælk. det har jeg lavet tidligere, se her hvordan. dog ændrede jeg kogetiden denne gang, hvor jeg kun kogte dåsen med kondenseret mælk i to i stedet for tre timer. resultatet blev ligeså godt, og gas blev sparet :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

risengrød