æbletærte på amerikansk

efterårsmos

kartoffelmos er meget godt, men meget meget godt, hvis der også er andre rodfrugter i! især i denne lidt kølige efterårstid, er det skønt med mos til aftensmad. der er utallige måder at variere sin kartoffelmos på, her er blot én af dem :-)

i denne version af kartoffelmos har jeg tilsat knoldselleri og gulerødder. jeg skrællede og skar kartofler i mindre tern, det samme gjorde jeg med knoldselleri og gulerødder. jeg tog en god mængden kartofler, halvt så meget knoldselleri som kartofler, og halvt så mange gulerødder som knoldselleri – nærmere kan jeg ikke komme målene…

da hele molevitten var kommet i en gryde, dækkede jeg rodfrugterne med vand og kogte dem møre i ca. 15 min UDEN salt. så ”piskede” jeg rodfrugterne til mos med en håndmixer, tilsatte en god klat smør og lidt lun mælk, samt gode mængder salt og peber. det var det. ganske enkelt, nemt og lækkert :-)

 photo a429bfc2-19c6-4ebb-9bfe-73e003ec075c_zps186344e9.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

æbletærte på amerikansk