banankage

honningristet müsli

jeg laver min egen müsli, fordi jeg synes, at de ”müslier” man kan købe i supermarkederne enten er for dyre, kedelige, for sukkerholdige eller noget helt fjerde..
jeg varierer ofte min müsli fra gang til gang. det handler om, hvad jeg lige har ved hånden i rodeskuffen. det dejlige ved müsli er jo netop, at man kan variere i det uendelige og fuldstændig selv bestemme! jeg synes en honningristet müsli er god, men hvis du skal holde øje med kalorierne, så drop honningen, men rist müslien alligevel. når nødder, frø og kerner møder den varme pande, så frigiver de en masse dejlig duft og smag.

Jeg brugte:
10 abrikoser, skivet
1 dl nødder, jeg brugte mandler og hasselnødder, hakket
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl kokos
2 dl havregryn
2 dl 5-kornsflager
1/2 dl græskarkerner
1/2 dl kakaonibs
3 spsk honning
1 tsk kanel

ved middelvarme smeltes honning i en stor pande, rist nødder, frø og kerner deri. tilsæt kokos, havregryn og 5-kornsflager. drys kanel og kakaonibs på og rist videre, og pas hele tiden tid, på det ikke brænder på! når du kan dufte en nøddeagtig, ristet smag, og flagerne har taget lidt farve, så hæld müslien over på et stykke bagepapir og bred det ud. så kan müslien køle af ud at klistre sammen. opbevar din müsli i tætlukkede glas eller bokse.

 photo IMG_6405_zps96066774.jpg
 photo IMG_6409_zps7aaecdd0.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

banankage