overnight oats

kage-kugler

der er ikke noget stort og revolutionerende ved dette, det er bare en anderledes måde at spise sin kage på – og måske sjovest for de yngste, men det skal ikke holde mig tilbage :-D

du kan bruge en hvilken som helst kage. chokoladekage, krydderkage, sandkage, gulerodskage osv…… kagen skal være bagt og afkølet, og så er du godt på vej.
jeg kom kagen i min røremaskine og satte den flade spatel på. så fik den en rundtur deri og blev til fine krummer (det kan gøres på andre måder, også ved håndkraft, hvis du ikke har en røremaskine). jeg kom en lille lille sjat yoghurt natural deri, og formede så små kugler af kagekrummerne, der er det bare at bruge klør-fem. halvdelen af kuglerne blev rullet i kokos, den anden halvdel i kakaopulver. og voilá, så er der en anderledes måde at præsentere sin kage på, når det er kaffetid igen!
du kan med fordel bruge hakkede nødder, chokolade, eller hvad ved jeg, i stedet for kokos. og hvis det ikke rigtigt kan hænge ved, så kan du fugte kuglerne en smule med vand.

 photo IMG_6352_zps285e658b.jpg

 photo IMG_6354_zps53484c6c.jpg

IMG_6356

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

overnight oats