en lille sommermad
sommer er dejligt, og sommer betyder jordbærtid! jeg elsker jordbær i rå mængder, men et par skiver ovenpå en brie-mad, det vil jeg meget gerne anbefale! og endnu bedre er det i en sandwich med rocula og lidt friskkværnet sort peber. måske lyder det en smule sært, men prøv det – man bliver afhængig! :-)
og en anden dejlig dansk sommerting, er nyopgravede kartofler! muuums
jeg havde ca. 150-200 g kartofler tilbage forleden aften. dem mosede jeg og blandede i min spelt-bolle-dej. bollerne får ikke smag af kartoffel, men tilføjer lidt struktur til brødet og en masse lækker fugtighed, så bollen bliver blød og lækker :-)
du kan tilføje kartofler til alt dit bagværk, uanset hvad, så er jeg sikker på, at resultatet bliver godt!
jeg fik sagt jordbær, og det kan jeg næsten ikke sige uden at nævne rabarber! på den ene halve bolle ligger nemlig min mormors lækre marmelade med rabarber. åhhh gud så godt det er :-)
Ingen kommentarer endnu