frokostomelet

TV2 program: Danmarks bedste livret!

JEG GJORDE DET! jeg har simpelthen tilmeldt mig et madprogram, som kommer til Sæby i næste måned. ”Danmarks bedste livret” hedder det, og er et af programmerne, som bliver sendt på den nye TV2 Fri :-)
om jeg overhovedet kommer i betragtning til programmet, det aner jeg ikke endnu, men nu har jeg forsøgt, for det kunne bare være skide sjovt!
det kommer nok ikke bag på mange, at min livret er at finde i det søde køkken, så det er en atypisk livret vil mange mene, men det er min livret. måske Danmarks bedste af slagsen….. jeg væbner mig med tålmodighed og venter spændt på svar fra TV2.

                                                                                                                           – en uge senere –

nu har jeg modtaget informationer om optagedagen til ”livretten”. jeg skal møde op på havnen i Sæby med min livret kl. 10:30 d. 22 juni (OG I SKAL SELVFØLGELIG GØRE DET SAMME, ALLESAMMEN!!) jeg forestiller mig, at mange hundrede deltagere møder op, men jeg håber på at få en god dag og en sjov oplevelse ud af det :-) kun seks livretter går videre til om eftermiddagen, hvor der afholdes Sæby-finale. vinderen fra Sæby skal videre til landsfinalen i Gilleleje nogle dage senere.
SPÆNDENDE!!!

God weekend derude, alle søde sammen :-)

http://programmer.tv2.dk/articlenew.php/id-65410090:kan-du-diske-op-med-danmarks-bedste-livret.html

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

frokostomelet