pulled pork i burger med coleslaw og pommes frites

kanelsnegle

foto-3

opskrift til ca. 20 små kanelsnegle
25 g gær
2,5 dl lunken mælk
ca. 5 dl hvedemel
et nip salt
en spsk sukker
fyld:
flydende margarine
brun farin
kanel
opløs gæren i den lune mælk og tilsæt de øvrige ingredienser. jeg kørte dejen i omkring 10 min på min røremaskine, så dejen blev meeeget lækker og smidig. lad dejen hæve en times tid, og rul den så ud til en stor rektangel. jeg dryssede brun farin ud over fladen, så godt med kanel og flydende margarine. dette er den mest simple måde, men man kan også lave en rigtig remonce og smøre i. jeg rullede dejen sammen til en roulade og delte den i 20 snegle. jeg lod derefter sneglende efterhæve i 30 min. så blev sneglene bagt i en 225 grader varm ovn i 15 min.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

pulled pork i burger med coleslaw og pommes frites