cornbread og chili

boller med FIBRE og chocolate chips

2013-02-17 18.27.531
eftermiddagen har stået på bagning…
jeg har bagt en omgang boller med hvedeklid og chocolate chips. hvedeklid har ingen bageevne i sig selv, men det er et godt supplement i for eksempel hvedebrød, hvor man ønsker et højere indhold af kostfibre. hvedeklid giver også saftighed og god smag til brødet :-)

jeg rørte 50 g gær godt ud i 5 dl lillefinger-varmt vand. derefter tilsatte jeg en knivspids salt og en spsk lys sirup, 3 dl hvedeklid og 7 dl hvedemel. røre røre rundt og hæv et lunt sted i en time. så tilsatte jeg 100 g chocolate chips og formede 12 boller. de fik lov at efterhæve 30 min, inden de blev penslet med mælk og bagt 20 min. i en 200 grader varm ovn :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

cornbread og chili